Це універсальний концентрований засіб для миття кухонних виробів та поверхонь. Він видаляє жир, нагар, кіптяву і пригорілу їжу з емальованих, хромованих поверхонь, виробів зі скла, нержавіючої сталі, фаянсу, порцеляни, грилів, жаровень, духових печей, пароварок, плит, фритюрниць і витяжок, а також зі стін і підлоги, вкритих плиткою. Містить активні компоненти для чищення, що розщеплюють жир, дія яких гарантує відмінний результат без особливих зусиль. Професійний концентрований антижир, а тому використання має бути відповідним. Обережно використовувати на виробах, покритих лаком/фарбою, не використовувати на внутрішніх частинах посуду, на пластику або будь-яких поверхнях, чутливих до потужних засобів – засіб може зняти тефлонове, керамічне та інше покриття. Обовʼязково перевіряйте стійкість покриття виробу, на який наносите засіб! Як це зробити? – Нанесіть засіб на маленьку непомітну ділянку, зачекайте 30-60 секунд, якщо покриття стійке, нанесіть на всю поверхню.
За допомогою розпилювача обробити з відстані 15-20 см забруднену поверхню, залишити на 2 хвилини. Потерти щіткою або вологою губкою, змити водою. При застарілому жирі нанести повторно та збільшити витримку. На виробах з алюмінію/решітках з витяжки час витримки має бути мінімальним. Не більше 1 хвилини.
Якщо забруднення старе та стійке, рекомендуємо нагрівати сковорідку чи каструлю до 50 градусів перед нанесенням Антижиру та збільшити час витримки до 15 хвилин.
Використання рукавичок обов’язкове!