Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення

Постільна білизна

Фільтр
Ціна, грн
Тип розміру
Матеріал
Дизайн
Підковдра
Комплектація
Сортування:
спочатку дешевше
спочатку дешевше за популярністю за назвою спочатку нові

Найкрасивіша постільна білизна – це не старе бабусине спадщина, а скомплектовані на фабриці набори, пошиті з міцного матеріалу та пофарбовані сучасними стійкими, безпечними для здоров'я барвниками. У звичайному магазині навіть каталог продукції провідних турецьких виробників Arya та Hobby просто не помістився б, а на нашому сайті представлено понад 7 тисяч комплектів та близько 40 різних виробників.
В інтернет-магазині вибирати простіше, ніж у текстильному салоні: у нас усі моделі відсортовані за розмірами, кольорами та складом матеріалу. Навіть родини із найскромнішим бюджетом зможуть придбати недорогу обновку із бязі вітчизняного виробництва. Так, наприклад, українські виробники «Вілюта», "Милана", "Мерісет", "Селена" пропонує постіль дійсно гідної якості: в асортименті є полуторні набори для одного спального місця, а також комплекти типу «євро» та «сімейний» для двоспального ліжка. Але якщо ви можете дозволити собі покупку дорожче, вибирайте сатин, дивовижний шовковистий матеріал з чистої бавовни.
Якщо ви вже обрали постільний комплект своєї мрії, але живете не в Києві, не засмучуйтесь, ми легко організуємо доставку замовлення не тільки до Одеси, Львова чи Харкова, але й до міст районного значення по всій території України.

Вгору